Παναθηναικοσ Ιωνικοσ / a-sports.gr :: Στο τραπέζι η προκήρυξη - Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της .

Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της . Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ!

Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Î
Î"ημήτρης Î"ούτας â€" Σίβασπορ from sports3.gr
Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της .

Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι .

Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Παναθηναϊκός â€
Παναθηναϊκός â€" Προμηθέας from sports3.gr
Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της .

Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της .

Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ!

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. a-sports.gr :: Συγκίνηση: Στη Χρύσα
a-sports.gr :: Συγκίνηση: Στη Χρύσα from www.a-sports.gr
Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της . Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ!

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι .

Παναθηναικοσ Ιωνικοσ / a-sports.gr :: Στο τραπέζι η προκήρυξη - Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της .. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Η παε παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της .